Wednesday, August 18, 2010

aktiviti event asgmnet 5p..

saya sebagai pengarah prgram event ni bertanggujawab untuk memberi sepenuh perhatian kepada kawan-kawan dibawah saya....


pengarah program
QURATUL AINI SYAFIQAH

penolong pengarah
NURULZIANAH

setiausaha
RATNAWATI

bendahari
NURHIDAYAH

inilah ahli jawatankuasa tuk event kami... yang bertajuk lawatan sambil belajar ke petrosains yang berlaku pada 06 ogos 2010... alhmdullah da selesai pun.. legah da.. cuma nk antar repot je...& prsent...
YA ALLAH PERMUDAHKAN LAH SEGALAH URUSAN KU...amin..:)

>> dalam mencari ilmu ini mesti berusha untuk mendapatkan nya... tiada yang dapat membantu kecuali diri kita sendri... tuk even ini alhamdllah bget agak kurang sdikit tetapi... duti belanja je bertambah kerana pegi,blik,makan,cri tadika untuk tarik minat mereka tuk join event kami...
syukur ya Allah....
ketika dalam bus.. 

kat ptsains

pengarah program..

gelagat si kecil

happy ending.. selesai dah..
> antara gambar-gambar yg dapat di ambil semasa event berjalan....

No comments:

Post a Comment