Wednesday, June 1, 2011

maaafkan diri ini jika bertanya...

Adakah diriku kau tak perlu lagi Adakah cintaku kau tak perlu lagi Adakah dirimu dah berubah hati terhadap diriku Adakah insan lain bertakhta di hatimu Hinggakan dirimu mengubah cintamu
Manakah janjimu yang kau beri dulu kepada diriku Kau pernah berkata cintamu adalah selama-lamanya Bulan menjadi saksi pada malam itu Kau kata kau cinta Sayangku dengarlah rintihan hatiku Ingin kau kembali seperti dahulu Kenangan di jiwa membuat ku rindu kepada dirimu Kau kata kau cinta
Kiranya diriku kau tak perlu lagi Simpanlah kenangan cinta kita di hati Walaupun sukar, ku akur kali ini Biarlah ku pergi
Maafkanlah ku bertanya...




salam...
lame sangat dah tak update blog... bnyak kenagan cerita suka duka dalam hidup ini telah berlaku.. aku pasrah..dan redha dengan apa yang telah terjadi.. nk nagis pun sudah.. xde dpat apa2 juga...
nak kongsi satu citer sebenar...

>>>>

kisah bermula bila seorang ppuan jatuh hati kepada hambah Allah (kaum Adam)lama mcri cnta... akhrnya si gadis ini bertemu dgn nya... rasa cinta kali pertama bila bertemu 1 satu tempat... pertemuan pertama bila bertentang mata bersamanya hati mula berdebar2 xterkata...aku sangkakan e2 cma perasaan sejenak shj... tp ati mula bertamabah syang wlaupun bertemu seketika bersamanya.. huhuhu.. happy nya rasa... hari ke hari makin sayang...sdh berjanji cinta kita buat selamanya.... si gadis percya dan yakin si DIER akn syg & cinta ngn si dara... hehehe dunia bagaikan begitu indah.. seindah syurga.... rasa lena xtido mlm... tetapi makin hari makin menjauh.. dier busy dan terus busy... kadang msg kadang tak... si gadis setia menunggu sehingga xtido.. oleh kerna si gadis terlalu sayang & cinta kepada dier maka si gadis faham... kemana2 pun gadis itu pergi akan memberi tau kpda kksh hatinya... si gadis tidak mau berlaku curnag maka si gadis memberi email dan pswd (laman web sosialnya) kpda kksh atinya... bila kksh nya mendapt tahu si gadis itu curang.. maka si gadis di hina dan dimaki oleh kksh atinya... kksh hatinya tidak percaya tanpa mendengar penjelasanya yang si gadis...si gadis pelik dan hairan sapa ka lelaki yang diperkatakn oleh kksh hatinya...2 hari selepas itu si gadis gelisah rasa xtenang.. si gadis mula untuk on9...dalam fb xde sape2 pun.... selang sehari si gadis mula mmbuka emailnya...bkali2 si gdis mencuba umtuk log in tetapi smua pswd yg salah... than..si gadis berfikir mgkin paswd yg sama kt fb.... alhamdllah log in jga... uphnya kksh hati itu mara di sebbkn email yang telah di hantar kt fb... si gadis xpena menggunakan emailnya tuk chating... mmg dahulunya si gadis suka chating ttp tidak menggunakan email yg diberikan kpd kksh atinya itu...

>>>
si gadis memberikan penjelasan kepada kksh hatinya ttg nama lelaki dalam fb dan list on9 kt emailnya..si gadis mmg xde apa2 hubungan dengan lelaki itu... ttp kksh hatinya tidak mendengar penjelsan.. apa yang perlu si gadis ini lalukan tuk kkash hatinya kembali semula kepadanya....
dengar lah duhai syang ku... diri ini xpenah curang... kerna diri terlalu mcntaimu.. kenapa semua ini.....jd bergini kenapa...mengapa... jgn tingalkan diri ini.... jgn biarkan diri ini menderita...

>>>>>?<<<<<<< sekarang kakasih hatinya mendiam seribu bahasa.... si gadis sedih dan terus sedih dan xdpt lupakan kksh hatinya yg di rindui... >>>>>>> si gadis berkata<<<<<< kerna ku sangup wlaupaun ku tak mau berdiri tanpa mu ku mau kau x usah ragu tinggalkan akau jika harus begitu... si gadis rdha... sebak hatinya... xmampu berbuat apa lh bila diputuskan...







(semoga kksh hatinya dapat mmahami perasaan si gadis)








sekian sahaja coretan tangan sy...
org yang baik pasangan nya juga yang baik...
segala coretan ini tidak ada kaiatan dgn sapa2 pun...
assalamulaikum.....
quratul aini...








semoga cinta si gadis dan kkash hati nya bersatu kembali..

No comments:

Post a Comment