Wednesday, August 18, 2010

go.. go genting...



16 ogos 2010...
detik paling yg disangkah2.. hahahaha.. pada ari ni saya dan rakan2 serumah.. xada kelas akibat unisel xde air kononnya... padahal air ade je... hmm xatu lah sapa yang keluarkan notis ni... ape2 hal pun dalm ko 1 ptg kami bertiga berusha mencari keta sewa tujuanya nk p genting la... cos kami da boking hotel...
dalam kol 5 ptg kami pun bertolak dari unisel ke s.alam cos nk ablik kak zila...hmm pkara yg lucu time otw nk ambil kak zila ini.. biasala s.alam mmg jem gler... ade satu part 2 kami salah masuk lorong... ttba pakcik polis megarahkn kami tuk jalan arh brtentangan.. hahahahahaha punya lawak time pkcik polis myuruh jalan saya fikir pakcik polis 2 angkat tngan dengan saya.. saya pun msk la gear 1 nk msk gear 2 ttba je keta 2 terhayun2 sebabnya saya sibuk gak ngn angkt tangan ngn pakcik polis 2.. hahahahaha....
xtau la perawan2 ni suka sangat berjalan.. time ni nmpak sangat saya ni mcm bru ambil lesen.. pdahal da lama pun ambil lasen.. hihihi...

>>>... setiba d genting dengan semangat nya kak iffah n zila pergi ke lobi & menunjukan resit tuk cheak-in hotel kt fsrt wld hotel.. tb2 xdapt plak.. huhuhu kcwanya kami b4....
xpe la kami nekad nk tdo gak kt dalam keta dlm keadaan yg sngat sjuk... btol2 mgigil ksjukan....

..>>>> pagi...
kami pun mula berjalan tuk mmulahkn aktiviti yg lasak dgn bmain out & in door pmainan kt genting... apa2pun.. saya dan kak andi juga paling berani main semua pmainan out door kt genting 2... gayat mmg gayat tp syng duit byar mahal2 so blasa je..
yg x dpt men cuma men lumbah keta je....cos ramai sangat org..



....>>>><<<<<<....
antara saat2 kegmbiraan kami ber4...nk tgk lebih banyak tnguk kt FB saya k...:-P












1 comment:

  1. hehehehe appy gler time ni...
    tp org tsyng sntiasa d fikiran

    ReplyDelete